Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Ветерани-афганці відвідали районний краєзнавчий музей

16/02/2016

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 27-ї річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан 15 лютого в Баштанському районному краєзнавчому музеї була підготовлена тематична виставка, присвячена війні в Афганістані (1979-1989 рр.).

По виставці була проведена екскурсія для учнів Баштанської ЗОШ №2 та студентів Баштанського ліцею.  В пам’ятний день відвідувачі музею – ветерани війни в Афганістані, воїни-інтернаціоналісти, учасники миротворчих місій ООН, учасники АТО на Сході України, представники місцевих органів влади, учні навчальних закладів міста Баштанки, мали змогу ознайомитися з тематичною виставкою. Присутні також оглянули експозицію, присвячену Антитерористичній операції на Сході України - «Вітчизняна війна народу України проти агресії Російської Федерації», яка рівно рік діє в стінах музею.

Завдяки сприянню та допомозі учасників АТО (А. Савенко, М. Зарванський, А.Олійник, В.Чернов, А.Скидан, С.Величко, Р.Можейко) та волонтерів (Ю.Дубогрій, О.Береговий), редакції газети «Голос Баштанщини», в особі її редактора В.Гонти -  ця експозиція була створена і постійно поповнюється новими експонатами.

Директор Баштанського районного краєзнавчого музею Олег Требух

Всі новини →