Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Семінар-нарада щодо отримання земельних ділянок учасниками АТО

23/02/2016

22 лютого голова райдержадміністрації Олег Сидорика за участі керівника Центру допомоги учасникам АТО в Баштанському районі, начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ніни Якимчук провів семінар-нараду з питання отримання учасниками АТО земельних ділянок.

В семінарі взяли участь в.о.начальника районного відділу Держгеокадастру Зінаїда Стасюкевич, голова районної громадської організації учасників АТО, голова Ради ветеранів при райдержадміністрації Анатолій Олійник, голова Ради волонтерів при райдержадміністрації, депутат районної ради Олександр Береговий, головний спеціаліст відділу забезпечення райвіськкомату Валерій Бородьонок.

Відкриваючи семінар-нараду, Олег Анатолійович зазначив на важливості питання видачі земельних ділянок нашим Героям, що брали участь у проведенні антитерористичної операції на сході нашої країни: "Держава піклується про своїх захисників, тому ми на місцевому рівні повинні зробити все для найкоротшого отримання нашими хлопцями земельних наділів".

Зінаїда Іванівна, в свою чергу, ознайомила присутніх із Порядком надання земельних ділянок учасникам АТО. Повідомивши про те, що саме Миколаївщина є учасником пілотного проекту з цього питання, запевнила, що учасники АТО Баштанщини мають нагоду оформити всі необхідні документи в найкоротші строки.

Керівник відділу Держгеокадастру відповіла на всі питання, що турбували присутніх та запросила голову громадської організації учасників АТО безпосередньо звертатися до неї задля вирішення будь-яких земельних питань.

Всі новини →