Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Олег Сидорика аграріям: Ми постійно відчуваємо вашу підтримку

10/03/2016

10 березня в залі засідань райдержадміністрації проведено традиційну семінар-нараду із сільгосптоваровиробниками району з питань проведення весняно-польових робіт.

Відкриваючи семінар-нараду, голова райдержадміністрації Олег Сидорика висловив слова щирої та безмежної вдячності сільгосптоваровиробникм: «Так вже склалося, що без вашої підтримки не відбувається жоден захід на території Баштанщини, серед останніх прикладів слід навести боротьбу із січневою негодою та відрядження делегації району у зону проведення Антитерористичної операції на сході нашої країни задля привітання із новорічними та різдвяними святами наших захисників, а також підняття їхнього морально-бойового духу». Ми пишаємося вами та сподіваємося на плідну співпрацю задля розвитку нашого Баштанського краю, - зазначив Олег Анатолійович.

Олег Анатолійович, користуючись нагодою, вручив подяки керівникам фермерських господарств, сільськогосподарських підприємств, одноосібникам, які надали посильну оперативну допомогу у подоланні наслідків снігової стихії у січні цього року та внесли вагомий внесок у справу матеріальної, морально-психологічної підтримки Збройних Сил України.

Начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Тетяна Калашнікова розповіла про зимовий клин, його стан після зимівлі, а також про структуру посівів району. Повідомила про наявність насіння ярих зернових, паливно-мастильних матеріалів, а також добрив для початку весняно-польових робіт.

В роботі семінару взяла участь Людмила Сюта – заступник начальника фіскальної служби в Баштанському районі, яка повідомила про зміни в оподаткуванні суб’єктів господарювання сільськогосподарської галузі.

Про охорону праці при проведенні весняно-польових робіт в своєму виступі розповів начальник відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Баштанському районі Олег Воробйов.

Фахівці «Pioneer» (Григорій Колісніченко), «Миколаїв-Агро» (Валентина Котельнікова) та «Південьнасінсервіс» (Микола Іванчук) ознайомили присутніх із особливостями мінерального підживлення 2016 року, нагадали технологію вирощування основних сільськогосподарських культур в зоні ризикованого землеробства, а також повідомили про можливості комерційних структур стосовно матеріального забезпечення аграріїв Баштанщини засобами захисту рослин, насіннєвим матеріалом, добривами та паливно-мастильними матеріалами. Керівник філії «ПриватБанк» розповіла про переваги обслуговування в банку сільгосптоваровиробників району.

 

Всі новини →