Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Баштанщина готується до поїздки в зону АТО

16/03/2016

15 березня голова райдержадміністрації Олег Сидорика за участі першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Славінського провів нараду з питань організації заходів для поїздки в зону проведення Антитерористичної операції на сході нашої країни. У нараді взяли участь представники відділу освіти, молоді і спорту, сектору культури, сектору з питань внутрішньої політики райдержадміністрації, голова Ради волонтерів при райдержадміністрації Олександр Береговий, громадські активісти та місцеві ЗМІ.

Розпочинаючи нараду, Олег Анатолійович зазначив, що організована районом січнева поїздка в зону АТО, зобов’язує нашу громаду продовжити таке починання: "Наші земляки, які охороняють східні кордони України залишилися задоволеними від тієї допомоги, що збирали жителі району". - Крім продовольства, предметів особистої гігієни, медикаментів минулого разу ми представили концертну програму у виконанні наших так званих "Баштанських добровльців" - колективу наших музикантів, за що отримали дуже приємні відгуки, - нагадав очільник району.

Голова райдержадміністрації повідомив, що за ініціативою та запрошенням депутата районної ради Валентина Тітенка та Новоіванівського сільського голови Павла Молодецького цієї п’ятниці о 14:00 в Новоіванівці відбудеться концертна програма для жителів територіальної громади за участі місцевих аматорів та колективу "Баштанські добровольці" з метою збору благодійної допомоги для майбутньої поїздки у зону АТО, яку заплановано на середину квітня.

Ми повинні протягом цього місяця, що залишився до запланованої подорожі відвідати більшість населених пунктів району з відповідною концертною програмою із залученням місцевих виконавців та художньої самодіяльності та максимальної кількості населення, - зазначив Олег Сидорика.

Присутні узгодили план підготовки до п’ятничного заходу та визначили відповідальних за підготовку.

Всі новини →