Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Презентація книги

26/05/2016

На прохання бойових плавців 73-го Морського центру спецоперацій ВМС ЗСУ України та учнів Очаківської ЗОШ №2 у цій школі 25 травня відбулася презентація книги «Король батерфляю» про Семена Петровича Бойченка, уродженця села Мар’ївка Баштанського району, колишнього чорноморського моряка та славетного плавця ХХ століття.

Презентувала книгу делегація з Баштанського району у складі автора книги Бориса Білика, т. в. о. голови Баштанської райдержадміністрації Олександра Славінського, мецената, голови районного осередку БПП «Солідарність» Володимира Онищука та ветерана спорту, підприємця з м. Баштанка Віталія Когута.

Учні Очаківської ЗОШ виявили бажання приймати участь у змаганнях з плавання на честь чорноморця Семена Бойченка так, як це роблять учні навчальних закладів Баштанського району. Примірявши футболки Баштанського Клубу плавання імені Семена Бойченка, учні зробили фото на згадку.

По завершенню презентації баштанчани від жителів району передали військовим з 73-го Морського центру (підшефна частина) продуктові набори.

Всі новини →