Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Семінар-нарада медиків у Баштанці

09/06/2016

9 червня в конференц-залі Баштанської центральної районної лікарні відбувся виїзний семінар-нарада за темою «Про поліпшення якості надання медичної допомоги матерям і дітям у Миколаївській області».

Для проведення теоретичної частини у семінарі взяли участь обласні фахівці: Яковунець Г.В. – завідувач інфекційного відділення для дітей молодшого віку; Мартьянова Н.І. – завідувач педіатричного відділення для новонароджених, обласний позаштатний неонатолог; Мікусько-Петрова О.З. лікар-гастроентеролог обласний позаштатний дитячий гастроентеролог. 

На семінарі були присутні медпрацівники Казанківського, Березнегуватського, Новобузького, Снігурівського та Новоодеського районів.

На семінар були запрошені – заступники головних лікарів ЦРЛ та ЦПМСД районів, районних педіатрів, районних акушер-гінекологів, сімейних лікарів, анестезіологів-реаніматологів, лікарів та середніх медичних працівників обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Семінар-нараду відкрила заступник начальника управління охорони здоров’я ОДА – Кравцова Н.Я.

В ході наради були висвітлені питання:

1. Надання медичної допомоги дітям до 1-го року життя на первинному рівні (Вавілін О.В. - головний лікар Березнегуватського РЦ ПМСД).

2. Аналіз малюкової смертності за 2015 рік та І квартал 2016 року. Заходи щодо попередження малюкової смертності (Шуліка О.Ю. - заступник головного лікаря Березнегуватської ЦРЛ).

3. Акушерські кровотечі (Грибанов А.В. - в.о. обласного акушер-гінеколога управління охорони здоров’я облдержадміністрації).

4. Інтенсивна терапія при акушерських кровотечах (Базовкін В.В. - обласний позаштатний анестезіолог з акушерської реанімації).

5. Сепсис новонароджених (Мартьянова Н.Б - обласний позаштатний неонатолог).

6. Надання медичної допомоги дітям з хворобами системи травлення (Мікусько-Петрова 0.3. - обласний позаштатний дитячий гастроентеролог).

7. Дефектура надання медичної допомоги дітям від 0 до 3 років (Яковунець Г.В. - відповідальна особа за дітьми від 0 до 5 років).

Всі новини →