Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Реалізація державної політики у сфері запобігання та протидії корупції - в Баштанці відбулося навчання державних службовців

09/06/2016

9 червня на базі Баштанської райдержадміністрації Миколаївським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників державних органів пройшло навчання за програмою тематичного постійно діючого семінару «Реалізація державної політики у сфері запобігання та протидії корупції».

Семінар відкрили Славінський Олександр Дмитрович, перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації та Дибченко Дмитро Миколайович, директор Миколаївського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

Навчання проводив Жовнірчик Сергій Васильович, оперуповноважений управління кримінальної поліції ГУ НП в Миколаївській області, підполковник поліції. Навчання проводилося в два етапа: лекція: «Про засади держаної антикорупційно політики в Україні на 2014-2017 роки. Сутність та основні положення Закону України «Про запобігання корупції» та практичне завдання: «Заборони, обмеження, зобов’язання та відповідальність за корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення, усунення їх наслідків».

Після навчання на практичних прикладах відбулося обговорення  про запобігання та врегулювання конфлікту інтересів на публічній службі та правила етичної поведінки. Доповідач надав відповіді на питання слухачів стосовно даної теми.

Всі новини →