Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Олександр Славінський вкотре відвідав захисників східних кордонів в зоні АТО

04/07/2016

Очільник Баштанського району - перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Олександр Славінський разом з депутатами-волонтерами районної ради Ігорем Атаманчуком, Олександром Береговим, Володимиром Гевкалюком та Старогороженської сільської ради Володимиром Микитиним, вже відомим у районі гуртом «Баштанські добровольці» 01-03 липня відвідали бійців 73-го центру спеціального призначення та 56-ї мотострілкової бригади, які базуються у зоні проведення антитерористичної операції.
 
 
 Доки на полях боїв загартовується  нове покоління Героїв, тут, на мирній Баштанській землі, завдяки небайдужим жителям району, за досить короткий термін часу, оперативно було зібрано чималу кількість продовольства серед нього продукти з домашнього господарства, м'ясні та овочеві консерви, мед, цукор, макарони, крупи, свіжі овочі, олія, чай, кава, солодощі, смачна випічка. Також за кошти місцевих спонсорів придбано речі особистої гігієни, медикаменти, 2 баки (200 л) для душу та ще багато інших речей для військовослужбовців.  
 
 
Організатори поїздки добре потрудилися, щоб привезти не тільки необхідні речі і продукти харчування, а й порадувати захисників культурною програмою. До формування гуманітарного вантажу були задіяні всі бажаючі – населення, підприємства, установи, приватні підприємці.
 
 
Відгукнулися допомогти захисникам не тільки баштанчани, а і жителі Миколаєва – власниця «Кулінарної сотні», яка передала продовольчі набори у вакуумній упаковці й солодощі, та підприємець Приходько А. А..
 
Не вперше, без зайвих запитань суттєву допомогу надали Інгульська, Лук’янівська сільські ради,  баштанські підприємці Володимир Сухарь, Дмитро Шевченко, Анатолій Гусєв, Віталій Заремба, а також колектив та учні Новоєгорівської ЗОШ та підприємець Вініченко Сергій.
 
Свій внесок зробили ПАТ «Баштанський сирзавод» (керівник Сергій Косяченко), ТОВ "Слатополе"(керівник Олексій Гераков) ТОВ «Баштанська птахофабрика» (керівник Сергій Мужев), ТДВ «Зоря Інгулу» (Сергій Кравцов) та багато інших небайдужих містян, за що керівники району та волонтери передають величезну вдячність від себе та бійців, з якими вони зустрічалися у зоні АТО.
 
 
Особливі дружні стосунки з бійцями під час поїздки налагодили артисти Інна Папекян (Інгульський сільський Будинок культури), Світлана Жукова (Виноградівський Будинок-інтернат), Сергій Значок, Володимир Заболотній та Олег Вар’янко (Добренський Будинок культури), Микитина Т. В. (методист з питань охорони культурної спадщини) які з концертною програмою виступали перед захисниками східних рубежів України, піднімаючи їх бойовий дух та утверджуючи віру у перемогу.  
Солдати надзвичайно зраділи такій допомозі та увазі волонтерів і керівників місцевої влади, адже на фронті будь-яка допомога та вісточка з дому – велике свято.
 
За підсумками поїздки Олександр Славінський відзначив, що ми не повинні забувати про тих, хто стоїть на сторожі нашого спокою та миру на передовій. Кожен повинен відчути нашу увагу і допомогу, лише тоді Україна вистоїть і не похитнеться.

Всі новини →