Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Баштанською дитячою музичною школою пройдено атестацію

11/07/2016

Начальником відділу культури райдержадміністрації видано наказ від 05.07.2016 №45 "Про атестацію початкового спеціалізованого навчального закладу, Баштанської ДМШ", згідно з яким Баштанську дитячу музичну школу слід вважати атестованою.

Слід зазначити, що в період з 30 травня по 1 червня поточного року була проведена атестація Баштанської ДМШ. За наслідками атестаційної експертизи навчальний заклад отримав 401 бал, що відповідає рівню освітньої діяльності «достатній рівень» відповідно до висновку експертної комісії від 01.06.2016.

Відповідно до висновків атестації музичній школі дозволено надавати освітні послуги, пов’язані з одержанням початкової спеціалізованої мистецької освіти з напрямку «Музичне мистецтво» до 31 грудня 2026 року. Спеціалізації: фортепіано, струнні інструменти, духові та ударні інструменти, народні інструменти, сольний спів. Також підтверджується право видачі документа про освіту державного зразка.

Відділ культури райдержадміністрації

Всі новини →