Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Про проведення засідання робочої групи Баштанської районної ради з вивчення питання щодо надання в оренду районного оздоровчого табору відпочинку «Веселка»

20/01/2017

18 січня п.р. – у районній раді голова робочої групи, заступник голови районної ради Єрешко М.М. провів засідання робочої групи Баштанської районної ради з вивчення питання щодо надання в оренду районного оздоровчого табору відпочинку «Веселка», за участі: членів робочої групи: Бєлової О.І., Гвалії Ж.В., Гриценка В.Т., Коновалик Н.Г., Лисенка О.М., Станічного С.М. та запрошених: Бальчунас Л.В., начальника сектору інформаційно-юридичної роботи організаційного відділу виконавчого апарату Баштанської районної ради; Сіповича В.А., представника від отамана Джерелівського куреня Відокремленого підрозділу громадської організації «Криворізька паланка «Січеславське козацтво Запорізького» Катарами Юрія Васильовича.
 
На засіданні було розглянуто питання "Про надання згоди на передачу в оренду районного оздоровчого табору відпочинку «Веселка»".
 
Свої думки щодо вирішення даного питання висловили:
 
Станічний С.М., Старогороженський сільський голова, який зазначив, що депутатами районної ради на виїзному засіданні, яке було у районному оздоровчому таборі відпочинку «Веселка» у березні 2016 року, уже визначені етапи відновлення районного табору, і ними ж розглядалося питання передачі районного табору одній із територіальних громад району.
 
Бєлова О.І., начальник відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації, яка повідомила, що від початку отримання звернення громадської організації з відповідного питання від них не надходило інформації про обґрунтовані показники фінансування по використанню табору «Веселка».
 
Гвалія Ж.В., в.о. директора комунальної установи «Баштанський районний сервісний центр по обслуговуванню закладів освіти» Баштанської районної ради Миколаївської області, яка звернула увагу на те, що пропозиція від громадської організації щодо відновлення роботи табору надійшла без конкретних розмірів фінансування.
 
Гриценко В.Т., депутат районної ради, нагадав, що депутатами постійної комісії районної ради з питань охорони здоров'я, материнства, дитинства, соціального захисту населення, законності та захисту прав громадян та депутатами районної ради на ХІІІ сесії 20 грудня 2016 року було доручено робочій групі вивчити матеріали, подані громадською організацією, які фактично не надійшли у повному обсязі.
 
Їх підтримали члени робочої групи Лисенко О.М. та Коновалик Н.Г.
 
Після обговорення питання члени робочої групи одноголосно вирішили: не виносити на розгляд чергової сесії питання щодо надання згоди на передачу в оренду районного оздоровчого табору відпочинку «Веселка».
 
Дане рішення буде доведено до відома членів постійних профільних комісій, президії та сесії районної ради.

Всі новини →