Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Баштанка прощалася з Героєм

03/02/2017

Сотні баштанчан прийшли попрощатися із загиблим 1 лютого під Авдіївкою героєм АТО, десантником 80-ї бригади, 32-річним Сергієм Пацулою.

Сьогодні в районному Палаці культури відбулася зворушлива церемонія прощання із героєм, який захищав східні рубежі України від російської агресії. 

Кортеж із тілом Героя супроводжували його бойові побратими й патріоти. На скорботному мітингу, присутні керівники району, міста, ветеранської організації, представники обласного військомату та бойові побратими висловили слова жалоби за загиблим Героєм, який з честю виконав свій військовий обов’язок по захисту рідної землі/ Завдяки таким як Сергій, ми сьогодні не чуємо гарматних пастрілів та перебуваємо в безпеці.

Священники відслужили панахиду за загиблим Українським воїном.

Поховання Сергія відбулося на секторі військових поховань, що на новому кладовищі Баштанки.

Вічна Слава і Пам’ять нашому земляку - героїчному захиснику незалежності і цілісності України. 

Герої не вмирають, їхні вчинки увіковічують їх назавжди.

Указом Президента України №22/2017 від 1 лютого 2017 року за особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України а також за вірність військовій присязі солдат Пацула Сергій Васильович посмертно нагороджений державним орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Всі новини →