Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

3 березня оголошено Днем жалоби

03/03/2017

Шановні жителі Баштанщини!

У зв’язку з оголошенням указом Президента 3 березня 2017 року днем жалоби в Україні, просимо Вас у цей день о 12:00 долучитися до загальнодержавної хвилини мовчання, вшанувавши пам’ять загиблих, внаслідок аварії, шахтарів на Львівщині (відокремленй підрозділ «Шахта «Степова» державного підприємства «Львіввугілля»).

На спорудах органів державної влади та органів місцевого самоврядування просимо приспустити Державний Прапор України, а також скасувати всі розважальні заходи.

Розпорядження голови Миколаївської ОДА від 02.03.2017 №62-р "Про оголошення дня жалоби 3 березня 2017 року"

Під час щоденної апаратної наради Олександр Славінський разом із присутніми керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації вшанували пам’ять загиблих шатарів шахти "Степова".

Працівники апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації та районної ради також приєдналися до загальнодержавної хвилини мовчання за загиблими гірниками.

Всі новини →