Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Робота депутатів у засіданні постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення, законності та захисту прав громадян

10/04/2017

10 квітня 2017 року о 10.00 – у Баштанській районній раді під головуванням голови постійної комісії районної ради Коновалик Н.Г. відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань охорони здоров’я, материнства, дитинства, соціального захисту населення, законності та захисту прав громадян.
 
На засіданні комісії були присутні депутати районної ради: Курчик Л.М.,  Савченко С.А., Шпарук О.С.
Також у роботі комісії взяли участь: 
голова районної ради Петров А.Л.; 
заступник голови районної ради Єрешко М.М.; 
перший заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Славінський О.Д.; 
начальники управлінь і відділів райдержадміністрації: Гаврилова О.М.,     Гайдаш О.В., Гапон Т.О., Луценко О.О., Стародуб А.О., Чорний А.В.; 
головні лікарі Баштанської центральної районної лікарні Барсегян А.А., Центру первинної медико-санітарної допомоги Баштанського району Шпарук О.С.;
т.в.о.начальника Баштанського відділу поліції Головного управління національної поліції у Миколаївській області Фесенко О.В.;    
заступник керуючого справами виконавчого апарату районної ради, начальник організаційного відділу Бальчунас Л.В. 
 
 
Під час роботи комісії було розглянуто та прийнято рішення з 17 сесійних та 2 комісійних питань порядку денного засідання.
Членами комісії було обрано секретаря постійної комісії – КУРЧИК Лесю Миколаївну.
 
Комісією було погоджено проекти рішень районної ради:
1). Про інформацію тимчасово виконуючого обов’язки начальника Баштанського відділу поліції Головного управління національної поліції у Миколаївської області про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результатів діяльності на відповідній території.
2). Про звіт головного лікаря Баштанської центральної районної лікарні з питань охорони здоров'я, а також здійснення делегованих районною радою повноважень із зазначених питань за 2016 рік.
3). Про звіт головного лікаря Баштанської центральної районної лікарні з питань охорони здоров'я, а також здійснення делегованих районною радою повноважень із зазначених питань за 2016 рік.
4). Про  звіт т.в.о. начальника відділу культури райдержадміністрації про виконання програм культурного розвитку, рішень районної ради з питань розвитку культури, відпочинку молоді, сприяння відродженню національно-культурних традицій, охорони пам'яток історії, збереження та використання культурного надбання, розвитку бібліотечної справи та підтримку книговидання, а також здійснення делегованих радою повноважень із зазначених питань за 2016 рік.
5). Про звіт в.о. начальника відділу містобудування, архітектури, інфра-структури, житлово-комунального господарства, будівництва та з питань цивільного захисту райдержадміністрації про стан і розвиток транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, а також здійснення делегованих повноважень із зазначених питань за 2016 рік.
6). Про звіт начальника відділу адміністративно-дозвільних процедур –адміністратора апарату райдержадміністрації щодо надання адміністратив-них послуг на території Баштанського району за 2016 рік. 
7). Про внесення змін до районного бюджету Баштанського району на       2017 рік.
8).  Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку Баштанського району на 2015-2017 роки, затвердженої рішенням районної ради від 15 грудня 2014 року №1.   
9). Про внесення змін до районної Програми "Медичні кадри Баштан-щини" на 2013-2017 роки, затвердженої рішенням районної ради від 06 червня 2013 року №6.
10). Про внесення змін до Регламенту роботи Баштанської районної ради сьомого скликання, затвердженого рішенням районної ради від 10 грудня       2015 року №1.
11). Про внесення змін до рішення районної ради від 08 вересня 2016 року №18 «Про утворення комісії Баштанської районної ради з питань поновлення прав реабілітованих».
12). Про внесення змін до Положення про виконавчий апарат Баштанської районної ради, затвердженого рішенням районної ради від 23 червня 2016 року №32.
13). Про перелік питань, які запропоновано винести на розгляд ХV сесії Баштанської районної ради
 
 
Депутати обговорили проект районної Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян у Баштанському районі на 2017-2021 роки, внесли зміни до орієнтовних обсягів фінансування окремих заходів районної Комплексної програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян у Баштанському районі на 2017-2021 роки, виклавши їх у новій редакції.  
 
Також депутати запропонували затвердити на черговому засіданні сесії районної ради текст Звернення депутатів Баштанської районної ради сьомого скликання до голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України та народних депутатів України стосовно збільшення медичної субвенції з державного бюджету на 2017 рік для підвищення оплати праці у сфері охорони здоров’я.
 
Члени комісії рекомендували продовжити строк дії на період 2017 року включно Цільової соціальної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2013-2016 роки, затвердженої рішенням районної ради від 22 квітня 2013 року №2 та програми боротьби з онкологічними захворюваннями на період до 2016 року, затвердженої рішенням районної ради від 22 лютого 2011 року №9.
 
На засіданні комісії було заслухано хід виконання рішення районної ради від 23 червня 2016 року №4 «Про першочергові заходи по зміцненню матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я району на 2016-2018 роки».
 
 

Всі новини →