Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

«Життєдайна палітра Володимира Гребьонкіна»

15/09/2017

14 вересня в районному Будинку культури відбулося відкриття персональної виставки картин Гребьонкіна Володимира Даниловича - члена клубу самодіяльних художників «Джерело» при Баштанському РБК та літературно-мистецького клубу «Роксолана» при Баштанській ЦРБ.

На творчу зустріч з митцем до Будинку культури завітали – міський голова І.В.Рубський, члени літературно-мистецького клубу «Роксолана», рідні, друзі та шанувальники творчості. 

Ведучі заходу Ірина Озерова та Олена Козявко запросили всіх присутніх поринути в чарівний світ майстра пензля та розповіли про те, що родом Володимир Данилович з Луганщини, народився в місті Кадіївка. Щедра доля подарувала ще у кошику новонародженому Володимиру любов до рідного слова, до рідної мови та до мистецтва. З ними він і вирушив у життєву дорогу. Знання черпав з книжок, а життєвий досвід — від батьків. Усе життя ніс батькову мудру науку – цінуй та люби життя, живи по правді, завжди прагни пізнавати цей світ більше. Присутні мали можливість переглянути світлини з архіву родини

Міський голова І.В.Рубський привітав майстра з відкриттям виставки та вручив грамоту за активну життєву позицію, творчий вклад в розвиток громади.

Директор Баштанської ЦБС Г.І.Борщевецька привітала Володимира Даниловича в колі талановитих особистостей рідного краю та побажала успіхів у творчій діяльності.

Прийшли привітати митця і працівники районної музичної школи на чолі з її директором О.М.Сушицьким. Гарний музичний номер у виконанні О.Сушицького, І.Османова та Л.Шулюк став окрасою зустрічі. Чудову музичну композицію виконав учень музичної школи Авшенюк Микола.

Чудові пісні прозвучали у виконанні Віктора Коваленка – місцевого поета та композитора.

Поетичними рядками привітали митця члени літературно-мистецького клубу «Роксолана» - Василь Шведов та Марія Василенко.

Під час зустрічі прозвучало чимало запитань щодо творчих планів майстра. Присутні висловлювали своє захоплення прекрасними роботами та зверталися до митця зі словами захоплення, вдячності та бажали натхнення, любові, щастя і гармонії в житті і творчості.

Продовжилась зустріч вже у бібліотечній світлиці, де відкрилася виставка картин художника під назвою «Життєдайна палітра Володимира Гребьонкіна».

Завітайте до центральної районної бібліотеки, до районного Будинку культури та доторкніться до прекрасного. Виставки будуть працювати протягом місяця.

Всі новини →