Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Засідання комітету з економічних реформ при Баштанській райдержадміністрації

04/07/2013

04 липень 2013 року відбулося чергове засідання комітету з економічних реформ при Баштанській райдержадміністрації під керівництвом голови РДА І.В. Рубського, за участі голови районної ради Л.І. Луценко, виконуючого обов'язки начальника міжрайонної державної податкової інспекції А.М. Пєрцова, начальника фінансового управління райдержадміністрації С.В. Євдощенко та ін. 

У ході засідання було розглянуто питання:
 
1)Про виплату суб'єктами господарювання заробітної плати нижче мінімального рівня.
 
2)Аналіз виконання доходної частини бюджету станом на 01.07.2013 року.
 
3)Про несплачений податок з доходів фізичних осіб станом на 01.07.2013.
 
Під час розгляду першого питання, було заслухано керівників СТОВ «Лан», ф/г «Головченко», ф/г «Поле», та надано їм доручення щодо дотримання розмірів заробітної плати згідно вимог чинного законодавства.
 
По другому питанню –  начальник фінансового управління райдержадміністрації Світлана Євдощенко доповіла щодо виконання доходної частини місцевих бюджетів за підсумками першого півріччя поточного року, та наголосила на активізації роботи по мобілізації податків і зборів до бюджету.
 
Розгляд третього питання розпочався з виступу виконуючого обов'язки начальника міжрайонної державної податкової інспекції А.М. Пєрцова. Крім того, було заслухано сільських голів, головних бухгалтерів та землеупорядників Єрмолівської, Лоцкинської та Новосергіївської сільських рад, яким надано протокольнідоручення
 
 
 
 
 

Всі новини →