Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Районна конференція медичних працівників

14/10/2013

14 жовтня у Баштанській центральній районній лікарні відбулася районна конференція медичних працівників, почесними гостями якої стали голова райдержадміністрації Іван Рубський та перший заступник голови РДА Сергій Шевченко.

На початку заходу голова РДА Іван Рубський офіційно представив присутнім нового головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Оксану Шпарук та побажав їй розуміння від колективу та успіхів на новій посаді.
 
У свою чергу, Оксана Сергіївна подякувала керівництву району та колегам за підтримку й довіру. А також пообіцяла зробити усе можливе для забезпечення роботи Центру ПМСД району на належному рівні.
 
У ході конференції очільник району Іван Рубський району коротко охарактеризував стан галузі медицини в цілому по районі, наголосивши на важливості виконання завдань Президента України щодо створення у сільській місцевості соціокультурних об’єднань «кластерів», до яких входять фельдшерсько-акушерські пункти, що дасть змогу покращити якість медичного обслуговування  на селі.
 
 
 

Всі новини →