Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Одна з найблагородніших професій у світі

31/10/2013

31 жовтня 2013 року  у районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників соціальної сфери за участі голови райдержадміністрації Івана Рубського, голови районної ради Людмили Луценко, заступників голів РДА та районної ради, працівників даної сфери обслуговування населення та громадськості міста.

Голова Баштанської райдержадміністрації  Іван Рубський сердечно привітав присутніх з професійним святом та щиро подякував за їх нелегку, але таку потрібну працю,  великий вклад у розбудову рідного краю. Він наголосив, що це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці трудових відносин. 
 
Голова районної ради Людмила Луценко у своєму виступі зазначила, що Президент України Віктор Янукович вважає: «Головним пріоритетом української економіки –  є створення гідних умов для життя людей, впровадження європейсько-соціальних стандартів, європейського рівня життя  - завдання влади». Вона наголосила, що саме на працівників соціальної сфери покладено втілювати в життя ці великі, масштабні питання, за що висловила їм щиру подяку.
 
У межах заходу багатьох  працівників соціальної сфери керівники району нагородили Почесними грамотами та подяками районної державної адміністрації та районної ради. Крім того,  за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики соціального захисту населення та з нагоди Дня працівника соціальної сфери Овчарук Світлані Олександрівні було вручено Подяку, оголошену Прем’єр-міністром України Миколою Азаровим.
 
Усім присутнім чудовий настрій та задоволення дарували художні номери, підготовані вихованцями Будинку дитячої та юнацької творчості, працівниками районного Будинку культури, а також яскравими особистостями територіальних громад району. 
 
 
 
 
 
 

Всі новини →