Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Дорогі земляки!

11/10/2019

Щиро вітаємо вас із Днем захисника України!
 
Це свято символізує любов і шану людей до оборонців рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності нашої країни. І не дарма цей день був обраний для вшанування захисників України, адже 14 жовтня – це свято Покрови Пресвятої Богородиці, що особливо чествувалося за часів козацтва. Молитва до Богородиці рятувала від будь-якого ворога. 
 
Цим святом Україна вшановує мужність та відданість тих, хто відстояв її землю у воєнні роки, захистив від рабства і ганьби та у мирні роки охороняє її волю, честь і незалежність. Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів і офіцерів — запорука миру, спокою і щасливого майбуття на рідній землі, гідна шана нашим славним козацьким пращурам!
Низький уклін і щирі побажання здоровʼя, добробуту і довголіття ветеранам війн, учасникам сьогоднішніх військових дій! Вічна слава подвигу полеглих героїв Небесної сотні та АТО!
 
Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього! Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми – непереможні!
 
Слава Україні! Героям слава!
 

Всі новини →