Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

До 75-річчя визволення України від фашистських загарбників

28/10/2019

25 жовтня у приміщенні Мар’ївської ЗОШ відбувся національно-патріотичний захід  для учнівської молоді "Герої не вмирають". На зустріч були запрошені односельчани, учасники військових дій на Сході України, представники громади, учнівська молодь та педагогічний колектив закладу освіти. 

В заході також взяли участь начальник відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Олена Бєлова, полковник Горбатенко Микола Миколайович, заступник директора КУ «Баштанський РСЦОЗО» Ірина Мухіна, керівник Всеукраїнського благодійно-патріотичного проекту «Мій дім – Україна» Борис Іванович Білик, волонтер Володимир Яник, сільський голова Руслана Кузненко.

Настрій урочистості і шани панував у актовій залі школи: схвильовані виступи, яскраві емоції, слова подяки тим, хто захищаючи рідну землю від ворога віддають найдорожче – своє життя. Мужніх воїнів-захисників, їх рідних і близьких, оплесками привітали присутні на заході, висловлюючи їм подяку за героїзм і непохитність. Хвилиною мовчання було вшановано загиблих воїнів.

Про цінність патріотичного виховання у наших закладах наголосив Б.І.Білик . Борис Іванович представив історичні книги, автором яких він є, та закликав усіх присутніх до єднання у любові до рідної землі.

Директор школи Ковтун О.В. отримав у подарунок  від полковника Горбатенка М.М. книгу «У вічність ідуть кращі», обереги від воїнів АТО для шкільного музею та лист від морських піхотинців з наказом любити свою Батьківщину.

Слава Україні! Героям Слава!!!

Всі новини →