Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Новорічне свято в бібліотеці

29/12/2019

27 грудня, затишного зимового вечора відбулося святкове засідання літературно-мистецького клубу «Роксолана» Баштанської центральної районної бібліотеки, присвячене зустрічі Нового 2020 року.

Відкрила новорічне свято директор Баштанської ЦБС Г.І.Борщевецька, яка щиро та сердечно привітала членів клубу з наступаючим Новим роком та побажала всім здоров’я, добра, творчого натхнення, любові, миру, радості і тепла. Чудову поетично-новорічну присвяту «Роксолані» та роксоланівцям» подарувала В.В. Юр’єва. Естафету привітань та побажань підхопив символ Нового 2020 року «Білий металевий Щур» разом зі своїми «друзями», які артистично зіграли Л.Шулюк, В.Стоянова, Л.Шкарбан, Л.Гребьонкіна, Т.Сушицька.

З чарівними, зворушливими новорічно-різдвяними піснями виступив вокальний ансамбль «GrandAccord» в складі: Лариси Шулюк, Любові Курочкіної, Валентини Стоянової та Ангеліни Макаринець. Чудові ліричні пісні прозвучали у виконанні Юрія Мельника.Гарного новорічного настрою додав директор Баштанського краєзнавчого музею О.О.Требух, який привітав роксоланівців з Новим Роком та подарував їм «янгола-оберіга», виготовленого руками дітей на новорічному майстер-класі, який проводився в музеї.Щирі побажання зичили присутнім члени клубу: подружжя Шведових, Гребьонкіних, Л.В.Авраменко. Свої улюблені романси співали А.О.Проценко, В.В.Юр’єва та Л.Г.Гребьонкіна. А жартівливі гуморески читала Т.І.Кривенко.

Багато цікавих новорічно-літературних конкурсів підготували працівники бібліотеки, в яких із задоволенням брали участь всі присутні. 

Під час новорічного свята панувала атмосфера дружелюбності, доброти і радості.

Дивовижне новорічне свято закінчувалось.Члени літературно-мистецького клубу «Роксолана» вітали один-одного з наступаючим Новим роком та бажали, щоб чудовий  настрій супроводжував кожного цілий рік, щоб прекрасні люди і добрі друзі були завжди поруч, щобздійснювалися найбажаніші мрії, відбувалися несподівані подорожі, нові творчі зустрічі.

З Новим 2020 роком!

Всі новини →