Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Орієнтація на службу на Державному кордоні

28/01/2020

Сьогодні, як ніколи, досить актуальним є питання набору громадян на військову службу за контрактом у Збройні Сили України та у Державну прикордонну службу. Завдання служби зайнятості полягає, перш за все, в тому, щоб зробити безробітних більш поінформованими стосовно того, що означає бути військовослужбовцем, допомогти безробітним визначитися з тим, чи готові вони до військової служби, які перспективи відкриваються для них у цій сфері.

У Баштанській районній філії Миколаївського обласного центру зайнятості 27.01.2020 року відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України для безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.

Служба за контрактом є однією з форм зайнятості, зокрема, служба у Державній прикордонній службі. Відповідальний виконавець групи з добору в Миколаївській області окремого регіонального центру комплектування Державної прикордонної служби, прапорщик Зелінська Наталія, розповіла про вакансії та можливості професійного росту. Проінформувала про переваги служби на кордоні, про вимоги до кандидатів, про соціальне забезпечення та соціальний захист військовослужбовців та членів їх сімей, наголосила на тому, що на сьогоднішній день створена і постійно вдосконалюється гнучка система соціального захисту військовослужбовців військової служби за контрактом - це гідна заробітна плата (залежно від військового звання, посади та вислуги років). Фахівець відділу активної підтримки безробітних Баштанської районної філії МОЦЗ Абросімова Євгенія зазначила, що служба на кордоні – привілей самих мужніх та гідних!

Учасники заходу отримали вичерпні відповіді на запитання, які виникли під час інформаційного заходу. Всього в даному заході взяли участь 13 безробітних осіб.

Всі новини →