Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Привітали ювілярку

12/12/2013

12 грудня голова райдержадміністрації Іван Васильович Рубський, заступник голови районної ради Валентина Павлівна Єланцева, міський голова Володимир Федорович Рибаченко, начальник управління праці та соціального захисту населення Ніна Іванівна Якимчук, голови районної та міської організації ветеранів війни та праці Ліда Василівна Андреєва і Ніна Іванівна Буцька привітали з 90-м ювілеєм жительку міста Баштанка, учасницю Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років Фощенко Надію Леонтіївну.

Доля цієї жінки важка, як і у всіх її ровесниць, що пережили голод, війну, тяжку працю. Надія Леонтіївна – корінна баштанчанка. У 1941 році закінчуючи школу, на випускному вечері зустріла страшну новину про початок війни, у 1942 році вийшла заміж, змушена була за чоловіком поїхати до Сибіру, там у них народилося троє дітей: двоє доньок і син. Але після війни жінка повернулася додому з дітьми сама. На Батьківщини її чекала краща доля. З другим чоловіком Гапішко М.В. вони прожили 63 щасливих роки. Удвох працювали в колгоспі «Комуніст», мають подяки та грамоти за сумлінну працю.
 
Сьогодні Надія Леонтіївна «багата» бабуся, має 6 онуків, 14 правнуків та 6 праправнуків, більшість з них проживає у Миколаївській області. У великій родині ювілярки є традиція щороку усім збиратися на день народження берегині роду. Тому сьогодні родина приїхала привітати свою матір, бабусю, прабабусю з поважним ювілеєм. Іменинниця і її родина були приємно вражені тим, що їхнє свято прийшли розділити з ними керівники району, представники органів місцевого самоврядування та громадських організацій. Почесні гості адресували Надії Леонтіївні найкращі побажання, вручили квіти і подарунки.
 
 
 

Всі новини →