Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»: У Новомар’ївській громаді стартував Ⅱ етап змагань

19/02/2024

У п’ятницю, 16 лютого, у Новомар’ївській громаді відбулося відкриття Ⅱ етапу змагань у рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

У день відкриття спортивних ігор відбулись змагання з волейболу, учасниками яких стали команди Новомар’ївського, Ганнівського, Миролюбівського ліцею, а також Григорівської філії Новомар’ївського ліцею.

Відкриваючи змагання, з вітальним словом до присутніх звернулася сільський голова Новомар’ївської громади Тамара Фесько, наголосивши на тому, що спорт – це завжди здоров’я, сила та витримка.

Зі своєї сторони, заступник Новомар’ївського сільського голови Олена Маєр нагадала, що проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» створено за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

«Ми вже закінчили Ⅰ етап захоплюючого процесу змагань – сформували збірні команди наших шкіл з окремих видів спорту. Сьогодні даємо старт Ⅱ етапу, переможці якого надалі змагатимуться на районному, обласному та всеукраїнському етапах», - зазначила Олена Маєр.

За результатами зіграних ігор в запеклій боротьбі перше місце виборола команда Новомар’ївського ліцею, друге – Ганнівського, третє – Миролюбівського.

За І-ІІІ місця переможці та призери отримали кубки, грамоти, а також м’ячі для своїх шкіл.

Попереду на юних спортсменів громади очікують спортивні баталії з баскетболу, футзалу та спортивного орієнтування.

Бажаємо дітлахам успіхів та нових перемог! Разом до перемоги!

Переглянути відео можна тут.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

 

Всі новини →