Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Двоє захисників із Баштанщини поповнили лави Небесного Легіону

19/02/2024

 
16 та 18 лютого у двох громадах Баштанщини попрощалися із полеглими на російсько-українській війні захисниками. Додому на щиті повернулися Михайло Леонов та Вадим Барановський.
 
Жителі Березнегуватської громади проводжали в останню путь свого земляка – матроса Михайла Леонова.
Народився військовий 18 вересня 1984 року. Закінчив Мурахівську середню школу. Працював різноробочим. Проживав у селищі Березнегувате. З 2014 по 2016 рік молодий чоловік перебував на контрактній службі в Збройних Силах України. Брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей.
6 листопада 2023 року воїн знову став на захист України. Був гранатометником взводу морської піхоти. 6 лютого 2024 року Михайло Леонов героїчно загинув під час виконання бойових завдань на Херсонщині.
 
Із загиблим Героєм Вадимом Барановським прощання відбулося на площі Свободи у м. Новий Буг. Рідні, друзі, представники влади, побратими та всі небайдужі жителі громади прийшли віддати останню шану мужньому захиснику України.
Народився Вадим Барановський 31 травня 1998 року. Випускник Новобузької загальноосвітньої щколи №7. Після строкової служби Вадим вирішив продовжити військову кар'єру у лавах прикордонного відомства.
Після закінчення контракту працював будівельником у місті Одеса.
На захист України Вадим став з початку повномасштабного вторгнення. Старший сержант Барановський був гранатометником механізованого взводу. Завжди відповідально виконував всі поставленні завдання, побував на дуже відповідальних ділянках фронту.
27 серпня 2023 року молоде життя Вадима Барановського обірвалося на Запорізькому напрямку під час виконання бойового завдання.
 
Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття родинам загиблих Героїв. Вічна пам’ять і слава українським воїнам, які захищали Батьківщину та кожного з нас.
 

Всі новини →