Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Разом переможемо: У Братській громаді пройшов ІІ етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

23/02/2024

У середу, 21 лютого, на базі Братського ліцею №2 та Братської дитячо-юнацької спортивної школи проведено ІІ етап спортивних змагань у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Спортивне дійство своїм виступом відкрили команди черлідингу Кам'януватської та Кривопустоської гімназій, яких згодом, за активну участь у змаганнях, було нагороджено почесними грамотами та цінними подарунками.

Далі, в межах свята сили і спорту, відбулися змагання з футзалу, баскетболу та волейболу.

За результатами змагань з футзалу І місце здобула команда Братського ліцею №2, ІІ місце – команда Братського ліцею № 1.

За результатами змагань з баскетболу І місце виборола команда Братського ліцею №1, ІІ місце – команда Братського ліцею №2, ІІІ місце – команда Новокостянтинівського ліцею.

Результати змагань з волейболу: І місце – команда Братського ліцею №1, ІІ місце – команда Новокостянтинівського ліцею.

По завершенню змагань переможці отримали кубки та медалі.

Вітали юних спортсменів Братський селищний голова Неля Собко та в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Братської селищної ради Оксана Засільська.

Під час змагань учасники відчули шалену підтримку та атмосферу згуртованості. Тож недарма змагання «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» проводяться під гаслом «Разом переможемо!».

Крім того, подякою голови Братської селищної ради за участь у ІІ етапі змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» відзначено навчальні заклади громади та їх керівників.

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

Всі новини →