Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

У Нечаянській громаді пройшли змагання з волейболу та футзалу у рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

23/02/2024

У четвер, 22 лютого, у Нечаянській громаді на базі Благодарівського ліцею відбулися змагання з волейболу та футзалу у рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Учасниками яких стали команди Благодарівського та Нечаянського ліцею.

Відкриваючи змагання, з вітальним словом до присутніх звернулася начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури Нечаянської сільської ради Юлія Пшеничняк, яка побажала спортсменам здобути перемогу в чесній боротьбі.

Привітали учасників, які беруть участь у проєкті «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» й вчителі фізичної культури. Побажали командам перемоги.

За результатами II територіального етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу серед дівчат перше місце посіла команда Благодарівського ліцею, друге - Нечаянського ліцею.

А після завершення змагань з футзалу І місце виборола команда Благодарівського ліцею, а II місце команда Нечаянського ліцею.

За перше місце переможці отримали грамоту та кубок. Разом до перемоги!

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

Всі новини →