Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

«Зараз готуємось до районного етапу!» – Алла Веліховська про Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч

23/02/2024

 
511 шкільних команд з п'яти видів спорту беруть участь у змаганнях від Миколаївщини. Про це повідомила директорка департаменту освіти і науки Миколаївської ОВА Алла Веліховська.
 
«Вже проведено шкільний етап – сформовано збірні команди з окремих видів спорту. На даний час проходить територіальний етап, на якому змагання відбуваються серед шкіл у межах територіальних громад. Зараз готуємось до районного етапу – з 28 лютого по 3 березня відбудуться змагання з волейболу, а з 12 по 16 березня – з баскетболу. Проведення обласного етапу заплановано на кінець березня», – зазначила Алла Веліховська. 
 
Нагадаємо, проєкт Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги створений за ініціативи Президента України Володимира Зеленського та реалізується Міністерством молоді та спорту України, Міністерством освіти України й Миколаївською обласною військовою адміністрацією.

Всі новини →