Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Що таке «невидимі поранення» та як підтримати військових?

01/03/2024

 Коли болить зуб, ми йдемо до стоматолога, коли хапає серце – до кардіолога. Коли після місяців сильного стресу поглинає тривога, вирують чи навпаки завмирають емоції, далеко не кожен готовий звернутися до фахівця з ментального здоров’я. Через стигму та хибні уявлення, «невидимі поранення» забирають сили навіть у найстійкіших.

Ветерани, психологи та волонтери, які цього року долучилися до лекторіїв Куражу, розповіли, що таке «невидимі поранення» та як підтримати військових.
До цього посту також додали контакти фондів та організацій, які надають психологічну підтримку військовим, їхнім рідним та постраждалим від війни. Не зволікайте, якщо вам чи близькій людині необхідна допомога.
Рекомендації розроблено в межах Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?» за ініціативи першої леді Олена Зеленська в партнерстві з Міністерством у справах ветеранів України.

Всі новини →