Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

На Южноукраїнщині визначено, хто представлятиме громаду на районному рівні змагань з баскетболу «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

01/03/2024

Естафету II етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» у Южноукраїнській міській територіальній громаді перейняли юні баскетболісти закладів загальної середньої освіти.
Так, 28 та 29 лютого на базі Южноукраїнського ліцею № 2 відбулися змагання з баскетболу в рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».
На змагання зареєструвалося п’ять команд: Южноукраїнського ліцею № 1 ім. Захисників Вітчизни, Южноукраїнського ліцею № 2, Южноукраїнського ліцею № 3, Южноукраїнського ліцею № 4 та Костянтинівської гімназії. Усього у змаганнях взяло участь 60 спортсменів.
Під час змагань боротьба між командами була емоційною та динамічною. Учасники продемонстрували командний дух, спортивну майстерність, волю до перемоги та провели час із користю для здоров’я.
Переможцем стала команда Южноукраїнського ліцею № 2, II місце посіла команда Южноукраїнського ліцею № 1 ім. Захисників Вітчизни, III місце - Южноукраїнського ліцею № 3.
Усі учасники змагань отримали багато нових вражень та задоволення від спільної гри.
Бажаємо учасникам змагань міцного здоров’я, нових спортивних злетів та перемог! Разом до перемоги!

 

Всі новини →