Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

У Врадіївській громаді визначили переможців змагань з баскетболу в рамках «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

01/03/2024

  

У четвер, 29 лютого, у Врадіївській громаді пройшли змагання з баскетболу серед юнаків і дівчат в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Участь у змаганнях взяли сім команд (чотири команди юнаків та три - дівчат) закладів загальної середньої освіти Врадіївської громади.

На початку заходу з вітальним словом та побажаннями до учасників змагань звернулась головна спеціалістка відділу освіти Врадіївської селищної ради Ганна Ханагян.

За результатами баталій, право захищати спортивну честь громади на районному рівні серед хлопців здобули спортсмени команди «Сокіл», учні Врадіївського ліцею № 2. По завершенню заходу переможці заявили: «Ми є і будемо найкращими, тому що ми команда Сокіл!».

А серед дівчат перемогу отримала команда Кумарівської гімназії.

Церемонію нагородження проводила начальник відділу освіти Оксана Василишина, яка у своїй промові відзначила командну взаємодію, роботу тренерів та самовідданість дітей.

Оксана Василишина відзначила учасників змагань та переможців дипломами селищного голови, баскетбольними м’ячами та медалями.

Юні баскетболісти будуть продовжувати вдосконалювати свою майстерність, адже третій етап незабаром. Бажаємо нашим спортсменам та спортсменкам підкорення нових спортивних вершин!

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

Всі новини →