Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Сім’я – це найдорожчий і найцінніший скарб

11/03/2024

Сім’я – це найдорожчий і найцінніший скарб, маленький Всесвіт, любов, виховання, підтримка, традиції, рідні та близькі люди, але є діти, які через ряд причин не мають змоги виховуватися у біологічній сім’ї. Це – діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Для дітей, які опинилися у морі дорослих негараздів, влаштування у прийомну сім’ю є тихою, затишною гаванню та можливістю опинитися у сімейному затишку, любові і піклуванні, які так необхідні кожній дитині.

07.03.2024 розпорядженням начальника Баштанської районної військової адміністрації, Владислава Мирославовича Дмитріва, до прийомної сім᾿ї, яка функціонує на території Баштанського району, довлаштовано трьох дітей, які перебували у закладі інституційного догляду.

Бажаємо родині міцного здоров᾿я, взаєморозуміння, сімейного затишку та благополуччя!

Якщо ви хочете приєднатися до числа прийомних батьків Баштанщини, подарувати любов та турботу дітям, які залишилися без піклування батьків, отримати консультацію щодо усиновлення чи іншої форми влаштування до своєї сім᾽ї дитини-сироти або дитини, позбавленої батьківського піклування, рекомендуємо звернутися до служби у справах дітей Баштанської районної військової адміністрації.

Всі новини →