Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

У обласному закладі охорони здоровʼя відкрили сучасне відділення урології та загальної хірургії

13/03/2024

У Миколаївському обласному клінічному госпіталі запрацювало сучасне відділення урології та загальної хірургії. Приміщення оснащене найсучаснішим обладнанням для проведення малоінвазийних оперативних втручань, що значно покращить та скоротить терміни реабілітації в післяопераційний період пацієнта.

У середу, 13 березня, заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Юрій Гранатуров, очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, народний депутат України Олександр Пасічний та в.о начальника управління охорони здоровʼя ОВА Ірина Ткаченко відвідали лікарню та оглянули отримане приладдя.

За словами очільника відділення, лікаря-уролога вищої категорії з понад 30-річним стажем Юрія Садового, перелік медичного приладдя налічує нефроскопи, уретроскопи, лапароскопічну стійку, лазер тощо. Вони дозволять забезпечити населення міста та області медичними послугами відповідно до міжнародних протоколів лікування.

Заступник начальника ОВА Юрій Гранатуров наголосив на тому, що лікування в медичних закладах має бути високоякісним – лише так люди відчувають власну захищеність. Тому зміцнення матеріально-технічної бази медичних установ регіону завжди буде в пріоритеті для місцевої влади.

«Крок за кроком ми облаштовуємо наші медичні заклади відповідно до європейських стандартів, із сучасними підходами до діагностики та лікування пацієнтів. Дякую усім присутнім, адже це, в першу чергу, результат спільних зусиль, починаючи від ідеї втілення проєкту і до його реалізації», – додав він.

Зазначимо, що оснастити відділення вдалося за тісної співпраці Миколаївської ОВА, Миколаївської обласної ради, народного депутата України Олександра Пасічного та голови Миколаївської обласної асоціації ветеранів Афганістану та АТО Віктора Білика.

Всі новини →