Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

На Баштанщині відбулися змагання з баскетболу

13/03/2024

13 березня у Баштанському районі відбулися змагання з баскетболу  в рамках проєкту Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги.

Участь у третьому районному етапі взяли команди учнів закладів освіти Казанківської, Володимирівської та Новобузької територіальних громад району. Боролися за звання найкращих у баскетболі юнаки та дівчата. Всього було представлено п’ять команд (три команди юнаків та дві команди дівчат).
 
Підтримати спортсменів завітали почесні гості: перший заступник начальника Баштанської РВА Наталія Казаріна, Новобузький міський голова Максим Лагодієнко, мама загиблого захисника України, який відвідував баскетбольну секцію, Світлана Лебедик, керівники закладів освіти, представники команд-учасниць.
 
-Дякую Збройним Силам України за можливість проводити дитячі спортивні заходи. Ви, юні спортсмени, - майбутнє нашої Батьківщини. Ви всі достойні суперники і переможці! Бажаю вам успіхів у змаганнях та продовжуйте й далі займатися спортом, адже це запорука вашого здоров’я, - зазначила у привітальному слові перший заступник начальника Баштанської районної військової адміністрації Наталія Казаріна.
 
Змагання розпочалися з рівняння на державний синьо-жовтий прапор та вшанування хвилиною мовчання загиблих захисників та захисниць України, які поклали своє життя на війні у боротьбі за незалежність України.
 
Натхненно, сильно, потужно виступила кожна із команд. Юні спортсмени та спортсменки показали цікаву, видовищну, емоційну гру.
 
За результатами змагань переможцями серед дівчат стала команда Новобузького ліцею №7; II місце зайняли спортсменки з Володимирівського ліцею.
 
Серед юнаків перемогу здобули баскетболісти ліцею Новобузької міської ради; II місце вибороли учні Казанківського ліцею, III місце посіла команда Володимирівського ліцею.
 
Учасники змагань були нагороджені кубками, дипломами і медалями!
Вітаємо переможців! Дякуємо за участь та хорошу гру юним баскетболістам та усім причетним до підготовки команд, окрема подяка - Новобузькій міській раді за посильну допомогу в організації змагань.
 
Вдячні Збройним Силам України за можливість проведення таких заходів.
 
 

 

Всі новини →