Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Обговорили важливі питання

14/03/2024

На початку робочого тижня начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів провів традиційну апаратну нараду з першим заступником, керівником апарату та керівниками структурних підрозділів РВА.

Очільник військової адміністрації зосередив увагу присутніх на дотриманні вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», а саме: 31 березня 2024 року – кінцевий термін подання держаними службовцями декларацій. Крім цього, було наголошено на уникненні формального підходу до розгляду звернень громадян, що надходять до районної військової адміністрації.
 
У процесі наради були розглянути актуальні питання, що стосуються соціальної та житлово-комунальної сфер, культури, економіки, освіти, благоустрою Баштанського району. 
 
Владислав Дмитрів наголосив, що головним питанням залишається допомога Збройним Силам України. Пріоритетним завданням -  підтримка родин військовослужбовців, військовополонених та безвісті зниклих.
 
Наостанок засідання присутні підбили підсумки наради, після чого були надані відповідні доручення для ефективнішого виконання поставлених завдань.

Всі новини →