Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Вклоняюсь кожному Герою – під таким гаслом відбулися спортивні змагання на Баштанщині

14/03/2024

13 вересня за ініціативи народного депутата України Олександра Пасічного, Асоціації футболу Миколаївської області та за підтримки Баштанської районної військової адміністрації відбувся турнір з футзалу під гаслом «Вклоняюсь кожному Герою» серед дитячих команд району.
 
Участь у змаганнях взяли 12 команд із кожної територіальної громади району.
Після того, як пролунав гімн України, всі присутні хвилиною мовчання віддали шану пам’яті Героям України, загиблим захищаючи нашу державу від російських окупантів та спортсменам Миколаївщини, які загинули на війні.
 
Справжній дух змагання огорнув арену, де кожна команда демонструвала кмітливість, техніку та вміння працювати в колективі. Видовищні матчі турніру зібрали численних вболівальників, які із захопленням підтримували юних футболістів.
 
На спортивний захід завітали й представники влади - народний депутат України Олександр Пасічний, помічниця народного депутата України Ігоря Негулевського Яна Димитрієва, перший заступник начальника Баштанської районної військової адміністрації Наталія Казаріна, очільники територіальних громад району. Всі вони висловили вдячність учасникам та організаторам турніру, тренерам за їхній вагомий внесок у розвиток спорту Баштанщини, а також побажали спортсменам гарної гри та перемоги.
 
За результатами змагань команди посіли такі місця:
▪️1 місце - команди Баштанської та Снігурівської територіальних громад;
▪️2 місце - Широківська та Софіївська;
▪️3 місце - Новобузька та Березнегуватська ТГ.
 
Нагороджували переможців медалями, грамотами, кубками та подарунками.
Ми пишаємося вами, наші юні спортсмени, бажаємо вам успіхів, витримки й впевнених перемог у майбутньому.
І завжди пам’ятайте, що сила волі, патріотизм та багато праці над собою – в такому симбіозі з’являється результат та чемпіони.
 
 
 

Всі новини →