Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Робоча зустріч: обговорили питання щодо запобігання та протидії торгівлі людьми.

14/03/2024

 
Сьогодні для українців, в умовах воєнного стану, ризик потрапляння в ситуацію торгівлі людьми як всередині країни, так і за її межами став ще більшим.   
  
14 березня в Управлінні соціального захисту  населення, за участі першого заступника начальника Баштанської районної військової адміністрації  Наталії  Казаріної, начальника управління соціального захисту населення Баштанської РВА Ніни Якимчук, заступника начальника  управляння соціального захисту населення Лілії Калугіної, проведена робоча зустріч із представником Миколаївського фонду «Любисток» Світланою Одінцовою.
 
На зустрічі говорили про запобігання та протидії торгівлі людьми, механізми реагування з боку громади на випадки виявлення осіб, які постраждали від цього злочину та важливість комунікації з громадами району. Крім цього, обговорили функціонування механізму взаємодії суб’єктів у сфері протидії торгівлі людьми, комплексної допомоги населенню, яке зазнало експлуатації чи насильства. Акцентували увагу на тому, як спільно покращити ефективність цього механізму та його дієвість у громадах Баштанського району.
 
Продовжуємо спільно працювати над зміцненням нашої громадської стійкості та надійності, щоб забезпечити безпеку та добробут для всіх наших співгромадян.

Всі новини →