Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Сапери проводитимуть інженерне розмінування на території Баштанського району

18/03/2024

Ліквідація мін і вибухонебезпечних предметів, які ворог рясно залишив на території Баштанського району, триватиме ще дуже довго. До перевірки звільнених територій і ділянок, на яких раніше точилися бої, зокрема залучають і саперів гуманітарного розмінування, представників ДСНС, які докладають максимум зусиль, аби рідна земля у нашому регіоні знову стала безпечною.

Група саперів компанії «Українські сервіси розмінування» (UDS) найближчим часом розпочнуть процес розмінування на території Баштанського району спеціальним інженерним обладнанням для розмінування. 
 
Нагадаємо, що задля співпраці UDS та Баштанська районна військова адміністрація у лютому 2024 році підписали відповідний меморандум.
 
Цим документом сторони закріпили свою роботу, яка передбачає проведення низки спільних заходів, координацію роботи, обмін досвідом та розробку програм у сфері протимінної діяльності.
 
Працюємо далі. Очищуємо нашу землю від вибухонебезпечних предметів разом.
 

Всі новини →