Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Спортивне свято в Арбузинській громаді: відбулися футзальні змагання у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

19/03/2024

У понеділок, 18 березня, на базі Арбузинського ліцею № 2 ім. Т. Г. Шевченка Арбузинської селищної ради відбулися захопливі змагання з футзалу, що стали частиною унікального проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

У футбольних баталіях взяли участь чотири команди: Арбузинського ліцею № 1 ім. О. Закерничного, Арбузинського ліцею № 2 ім. Т. Г. Шевченка, Новокрасненський та Новоселівський ліцеї.

Гра, наповнена імпровізацією та креативністю, розкривала технічність, вміння контролювати м'яч та проводити передачі в обмеженому просторі.

«На мою думку, спорт в шкільному середовищі - це невіддільна частина життя дітей. Адже завдяки спорту діти здобувають свої лідерські якості, вони стають однією командою, рухаються в правильному напрямку й стають сильними духом», - зазначив учитель фізичної культури Арбузинського ліцею № 1 ім. О. Закерничного Владислав Надточей.

Після напруженої боротьби в фінальній грі з рахунком 2:0 І місце виборола команда Арбузинського ліцею № 1 ім. О. Закерничного, ІІ місце посіла команда Арбузинського ліцею № 2 ім. Т. Г. Шевченка, ІІІ місце з рахунком 3:0 дісталося команді Новокрасненського ліцею.

По закінченню змагань, учень Арбузинського ліцею № 1 ім. О. Закерничного Денис Соляр поділився своїми враженнями, розповідаючи, що завдяки проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» вони з друзями стали однією командою.

А учень Арбузинського ліцею № 2 ім. Т. Г. Шевченка Нікіта Рилько поділився, що його найбільша спортивна мрія - стати найвідомішим футболістом України.

Своєю чергою, учень Арбузинського ліцею № 1 ім. О. Закерничного Андрій Долайчук розповів, що найбільше з участі у проєкті йому запам'яталося як вони з командою боролися за перше місце.

Наостанок, учень Арбузинського ліцею № 2 ім. Т. Г. Шевченка Станіслав Тхір порадив іншим школярам, які ще не брали участь у змаганнях «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», щоб вони займалися спортом, грали в футбол, перемагали та ставали чемпіонами.

Селищний голова Євгеній Травянко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Юлія Подобна привітали переможців і призерів футбольними м’ячами, кубками, медалями та дипломами.

Дякуємо усім учасникам та тренерам за цікаву гру, високу майстерність та наснагу до перемоги.

Проєкт «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» продовжує об'єднувати молодь країни, сприяючи розвитку спорту та формуванню патріотизму серед учнів. Дякуємо всім командам та тренерам за чудову гру.

Так тримати! Разом переможемо!

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

Всі новини →