Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Баштанщина отримала пожежний автомобіль від благодійників

20/03/2024

19 березня на території Вільнозапорізької територіальної громади Баштанського району відбулася передача сучасного пожежно-рятувального автомобіля Volvo новоствореній добровільній пожежній команді.
Техніка прибула від шведських партнерів завдяки зусиллям Благодійної організації «Благодійного фонду «Кінбурн лайф», а саме його керівника Євгена Полтавчука. Разом із оснащеною усім необхідним пожежно-технічним обладнанням автівкою громада отримала спецодяг для добровольців пожежної команди.
 
Не мало зусиль до цього заходу приклала Громадська спілка «Пожежні-рятувальники України» у співпраці з керівництвом Баштанської районної військової адміністрації та Вільнозапорізької сільської ради.
 
- Щиро дякую нашим міжнародним партнерам та всім хто причетний до цієї доброї справи за надану допомогу та підтримку у такий скрутний час. Переконаний, що цей потужний спецавтомобіль стане надійним помічником для місцевої пожежної охорони. Наявність рятувальної машини покращить безпеку у громаді. Продовжуємо спільно працювати над тим, щоб жителі Баштанщини були максимально захищені, - зазначив начальник Баштанської районної військової адміністрації Владислав Дмитрів.
 
Створений нещодавно осередок добровольців дасть змогу зреагувати на ситуацію і до прибуття основних сил розпочати дії щодо локалізації надзвичайної події, а в деяких випадках – самостійно її ліквідувати. Та на сам перед здійснювати заходи із запобігання виникнення пожеж.
 

 

Всі новини →