Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Завжди попереду, завжди найкращі: У Миколаївському районі завершилися змагання зі спортивного орієнтування

08/04/2024

У суботу, 6 квітня, команди школярів із Новоодеської, Ольшанської та Мішково-Погорілівської громад зібралися, щоб продемонструвати свої навички спортивного орієнтування у змаганнях «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

За результатами динамічної боротьби І місце здобула команда Шостаківського ліцею Ольшанської громади, II місце – команда Новоодеського ліцею №1 Новоодеської громади, III місце – команда Мішково-Погорілівської гімназії Мішково-Погорілівської громади.

Переможці та призери наймасштабніших спортивних учнівських змагань нагороджені кубками, дипломами та медалями. А також, від Новоодеської міської ради всі учасники отримали солодкі подарунки.

Підтримати учасників на спортивний захід завітали заступник начальника Миколаївської районної військової адміністрації Владислав Яклюшин, Новоодеський міський голова Олександр Поляков, головний спеціаліст Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олена Мошків та в.о. начальника управління освіти Новоодеської міської ради Надія Молчановська.

«В реаліях сьогодення ми неабияк повинні дбати про те, щоб юне покоління росло здоровим, як фізично, так і ментально. Я щиро дякую усім причетним за співпрацю, підтримку та завзяту участь у проєкті «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги», який є вкрай важливим для реалізації цієї мети», - звертаючись до присутніх наголосив Владислав Яклюшин.

Пишаємося нашою молоддю!

Всі новини →