Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Пліч-о-пліч відкриває нові горизонти на Вознесенщині

09/04/2024

У Вознесенському районі юнаки та дівчата змагались за звання найкращої команди зі спортивного орієнтування у рамках ІІІ етапу змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

На урочистій церемонії відкриття змагань спортсменів вітали виконувач функцій і повноважень начальника районної військової адміністрації Антоніна Шарата, її заступник Іван Білоконь, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Олена Маценко та головний спеціаліст Миколаївського обласного відділення (філія) КФВС МОН України Олена Мошків.

Цього разу змагання обʼєднали школярів 8 громад – Вознесенської, Южноукраїнської, Братської, Веселинівської, Єланецької, Олександрівської, Дорошівської та Новомар’ївської.

Спортивне орієнтування – це завжди щось нове, цікаве та захопливе. Це вид спорту, у якому гармонійно поєднуються фізичні, розумові та психологічні якості спортсмена.

Серед команд, які зустрілись, розгорілась безкомпромісна боротьба, у якій Южноукраїнський ліцей №5 здобув першість та право представляти район на обласному етапі змагань.

Срібними призерами стали учні Вознесенської ЗОШ №6, а бронзу отримала команда Новомар‘ївського ліцею.

Щиро вітаємо переможців! Дякуємо всім за активну участь та бажаємо рухатися тільки вперед! 

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion

 

Всі новини →