Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

На Баштанщині відбувся III районний етап змагань серед школярів зі спортивного орієнтування у рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

09/04/2024


Спортивне орієнтування - неолімпійський вид спорту, у якому гармонійно поєднуються фізичні, розумові та психологічні якості спортсмена.

Захід традиційно розпочався з Державного Гімну. Учасники хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих захисників України.
 
Відкрила змагання перший заступник начальника Баштанської районної військової адміністрації Наталія Казаріна. Вона висловила вдячність учасникам та організаторам турніру, тренерам за їхній вагомий внесок у розвиток спорту Баштанщини, а також побажала спортсменам гарної гри та перемоги.
 
До слів привітань приєдналися: заступник Новобузького міського голови Людмила Сотник, головний спеціаліст Миколаївського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Олена Мошків, начальник відділу освіти, молоді та спорту Новобузької міської ради Сергій Сотсков.
Змагалися учні двох команд - Новобузької (керівник команди – Світлана Берест) та Казанківської громад (кер. команди Олена Євсюкова, Сергій Гордійчук).
 
За результатами проведених змагань найспритнішими виявилися спортсмени ліцею Новобузької міської ради, які продемонстрували високий рівень підготовки та командний дух. Друге місце виборола команда Казанківської гімназії №1, показавши впевнену гру та велике бажання перемогти. Учасники були нагороджені кубками, грамотами та призами.
 
Сонячна весняна погода, гарний настрій дітей, все це дало можливість активно та весело провести спортивний захід. Учасники отримали масу позивних емоцій.
 
Вітаємо переможців та всіх учасників змагань! Дякуємо усім причетним до підготовки команд, окрема подяка Новобузькій міській раді за посильну допомогу в організації змагань. Вдячні ЗСУ за можливість проводити дитячі спортивні турніри! Разом переможемо!
 

 

Всі новини →