Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Чисте довкілля – запорука нашого здоров’я!

05/04/2024

5 квітня колектив Баштанської районної військової адміністрації взяв участь у щорічній Всеукраїнській акції з благоустрою «За чисте довкілля». Працівники здійснили прибирання на закріплених територіях - упорядкували клумби, прибрали сміття, висадили квіти.

Наш громадський обов’язок - пам’ятати і всебічно сприяти оздоровленню природи, що нас оточує! Кожен повинен розуміти, що чистота району залежить саме від нього.
 
Тож усіх небайдужих жителів Баштанщини закликаємо приєднатися до акції «За чисте довкілля» і внести свій посильний внесок. Тільки спільними зусиллями і спільною відповідальністю ми зробимо нашу землю квітучою і неповторною.
 
Чистота нашої землі – у наших руках. Зберегти красу природи, сприяти її оновленню – завдання кожної людини. Пам’ятайте, що чисте довкілля – запорука нашого здоров’я!

Всі новини →