Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Що означає «бути поруч»?

17/04/2024

 Бути поруч. Коли йдеться про підтримку військових і їхніх родин ми настільки часто чуємо цю фразу, що вже й не замислюємося – а про що вона? Це насправді про частинку душі, яку ми вкладаємо у взаємодію.

Коли військовий приходить розібратися з бюрократичними нюансами та потребує якихось документів, а у відповідь отримує не сухе бурмотіння про «виконання чинних норм законодавства», а щиру зацікавленість у допомозі, бажання підказати і людяне ставлення. І вирішити питання «попри все», а не «якось так». Оце і є бути поруч.
Долучитися своїм фахом – це теж про бути поруч. Є безліч адміністративних, комунікаційних процесів, які потребують допомоги спеціалістів.
І щоб висловити вдячність військовому – не треба чекати, коли він стане ветераном. Бути поруч можна й треба вже зараз.
На основі прямого ефіру з психологинею Наталією Умеренковою на сторінці Координаційний центр КМУ / Mental Health UA у межах Всеукраїнської програми ментального здоров'я «Ти як?», яка впроваджується за ініціативою першої леді Олена Зеленська.

Всі новини →