Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

"Живим коридором" слави в останню путь провели захисника зі Снігурівщини

16/04/2024

 
16 квітня у м. Снігурівка зі сльозами на очах, з квітами в руках та почуттям важкої втрати у серці, земляки навколішки провели «живим коридором» траурний кортеж із тілом полеглого Героя-захисника Василя Савсюка до місця вічного спочинку.
 
Народився Василь Савсюк 30 червня 1985 року. Молодий чоловік був призваний до війська у січні 2023 року. Захищав країну від російського ворога на Бахмутському напрямку. Був заступником командира бойової машини – навідник оператор механізованого батальйону.
 
Загинув мужній воїн під час виконання бойового завдання внаслідок ворожого мінометного обстрілу 27 серпня 2023 року.
На честь воїна пролунав трикратний військовий салют. Поховали бійця на місцевому кладовищі, поряд з іншими Героями, які загинули за волю і незалежність України.
 
Прикро й боляче, що війна забирає найкращих: патріотичних, сміливих, принципових, відкритих і щирих. Добрий і світлий спомин про полеглого назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто знав його, любив та шанував.
 
Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого солдата. Вічна, світла пам’ять та безмежна шана полеглому захиснику України – Василю Савсюку.

Всі новини →