Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Електронне звернення Інформація для користувачів з вадами зору

Кабмін поновив компенсації за придбання сільгосптехніки вітчизняного виробництва

17/04/2024

Баштанська районна військова адміністрація повідомляє, що в Україні відновили дію урядової програми компенсацій аграріям 25% вартості придбаної техніки і обладнання вітчизняного виробництва.

Щоб отримати кошти, агровиробник має обрати постачальника із затвердженого Мінекономіки переліку сільгосптехніки та обладнання, купити необхідну техніку та подати до уповноваженого банку заявку та підтверджуючі документи.
 
Наразі до переліку внесено продукцію 21-го українського виробника сільгоспмашин та обладнання. Згодом кількість виробників і асортимент продукції може бути розширений.
 
Щоб бути включеним до переліку, виробникам техніки та обладнання потрібно подати до 31 жовтня 2024 року в Міністерство економіки України відповідну заявку та документи до неї. Техніка та обладнання за заявками, які подані з 1 листопада, можуть бути включені до переліку лише на наступний рік.

Всі новини →