Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

У Вільнозапорізькій громаді провели в останній шлях загиблого воїна

02/05/2024

В останню земну дорогу із військовими почестями 2 травня жителі Новополтавського старостинського округу Вільнозапорізької громади провели свого земляка – військовослужбовця Олександра Коберського.

12 квітня Олександр отримав важкі поранення у результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Донеччині. Його терміново евакуювали до Дніпровського шпиталю, але попри всі намагання лікарів його не вдалося врятувати, 27 квітня мужнє серце воїна зупинилося.
 
Олександр народився 26 листопада 1970 році в селі Ольгопіль Єланецького району Миколаївської області. У 1975 році разом зі своєю сім’єю Сашко переїжджає жити у с. Новополтавка. Тут промайнули його дитинство та юність. Після закінчення місцевої школи навчався у Новобузькому технікумі. Проходив строкову військову службу у Німеччині. Після армії тривалий час працював у сільському господарстві. Олександр завжди був життєрадісним, веселим, працьовитим господарем.
 
Коли розпочалася повномасштабна війна, добровільно став на захист рідної землі. Служив у протитанковому взводі механізованого батальйону.
У загиблого воїна залишилися мама, брат, дружина, діти.
 
Баштанська районна військова адміністрація висловлює щирі співчуття близьким і рідним спочилого захисника України. Схилимо голови у скорботі за солдатом, який поклав своє життя на вівтар перемоги над ворогом, щоб кожен із нас був вільною людиною у незалежній країні.
Олександр Коберський, ставши янголом, віднині боронитиме Україну разом із лицарями Небесного легіону.
Слава і вічна пам'ять Герою

Всі новини →