Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Відбулася зустріч депутата обласної ради від Партії регіонів Фелікса Ольшевського

17/07/2012

 17 липня в м.Баштанка. в реабілітаційному центрі для пенсіонерів та інвалідів «Калина» територіального центру соціального обслуговування Баштанського району відбулася зустріч депутата обласної ради від Партії регіонів Фелікса Ольшевського з представниками трудового колективу управління праці та соціального захисту населення, територіального центру, соціальними робітниками, які здійснюють надомне обслуговування одиноких та одиноко проживаючих непрацездатних громадян міста Баштанка і сіл району. 

Зустріч, в якій взяли участь і керівники району – голова райдержадміністрації  Рубський І.В., заступник голови районної ради Каратєєва В.М., пройшла у формі діалогу проблем та пропозицій з питань державної підтримки сімей з дітьми; вдосконалення роботи соціальних служб з проблемними сім’ями; вирішення інших питань, пов’язаних з наданням соціальної підтримки найбільш вразливій категорії громадян. Фелікс Вікторович подарував соціальним працівникам тонометри для вимірювання артеріального тиску. 
 
 
 

Всі новини →