Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Установчі збори Громадської ради при райдержадміністрації перенесено

05/03/2015

5 березня заступник голови райдержадміністрації Юрій Мельник провів зустріч із представниками громадських організацій району, яких делеговано для участі в установчих зборах Громадської ради при райдержадміністрації.

На початку зустрічі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих гірників у аварії на донецькій шахті ім.Засядька.

Відкриваючи зустріч, Юрій Анатолійович зазначив на важливості обрання нового складу громадської ради при райдержадміністрації: "В нашій країні протягом останнього року відбулися події, після яких змінилась свідомість українців. Громадські організації почали відігравати роль рушійної сили". - Саме тому, розпорядженням Кабінету Міністрів від 26.11.2014 №688 припинено повноваження всіх громадських рад, утворених до 22 лютого 2014 року. Виникла необхідність переформатування складу громадської ради і при нашій райдержадміністрації, - повідомив Юрій Анатолійович.

Завідувач сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, у справах преси та інформації апарату райдержадміністрації Михайло Данилюк нагадав присутнім основні аспекти положення про Громадську раду при Баштанській райдержадміністрації та ознайомив із кількістю поданих заяв для участі у установчих зборах.

Присутні були майже одностайні в тому, що ініціативній групі з підготовки та проведення установчих зборів необхідно перенести установчі збори громадської ради, запросивши до участі в них всіх керівників галузевих профспілок, а також представників громадських організацій, що представляли б у донсультативно-дорадчому органі інтереси землевласників та селян.

Всі новини →