Баштанка » Новини
Українська | Русский | English
Головна Новини Герої не вмирають Зміни в законодавстві Електронне звернення Учасникам бойових дій та членам їх сімей Планування роботи 2023 року Пробація району Інформація для користувачів з вадами зору

Участь у театралізованому огляді-конкурсі

24/03/2015

22 березня в місті Миколаєві відбувся ІІ обласний театралізований огляд-конкурс вокальних, фольклорних колективів та хорових груп «Материнська пісня», на якому народний хор районного Будинку культури представляв Баштанський район.
 
Минулого року наш уславлений колектив став переможцем та володарем Гран-прі. Тож в цьому році наш народний хор мав честь відкрити велике дійство Прологом «Рушник, що мати вишивала, став оберегом у житті». Учасники конкурсу на обласній сцені розкрили образ Матері Божої, Матері земної, матері-України, берегині роду, матері, що чекає сина з війни, долю сучасної матері, а також відтворили весільні обряди, показали побутові та жартівливі композиції.
 
В фойє Палацу культури була представлена виставка та майстер-клас майстрів декоративно-прикладного мистецтва, в якій активну участь взяли неперевершені майстрині міста Баштанки – Алла Бондарєва, Олена Козявко, Наталя Ракітіна. 

Всі новини →